De lekkerste croquet

Kalfscroquetten maken sinds 1969 deel uit van het assortiment. In de loop der jaren zijn ze telkens verfijnd, maar de basis is hetzelfde gebleven. Eind jaren 80 kwamen er garnalencroquetten bij op verzoek van café Luxembourg in Amsterdam. De garnalencroquet heeft zelfs landelijke bekendheid gekregen, en daar zijn we erg trots op! De beroemde Holtkamp-croquetten zijn een origineel Holtkamp-product, maar we hebben het niet alleen gedaan. We hebben veel te danken aan de smaakadviezen van culinair journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees.
 

De croquettenkeuken

De Holtkamp-croquet werd op ambachtelijke wijze vervaardigd in de croquettenkeuken op de Noorderstraat, aan de achterzijde van onze winkel in een zijstraat van de Vijzelgracht. Deze keuken werd helaas te klein, vanwege een nog steeds toenemende vraag naar onze croquetten. In 2005 is besloten om de Holtkamp Horeca croquettenkeuken te verplaatsen naar Sloterdijk. De nieuwe ruimte is ingericht volgens de strengste EG-normen op het gebied van hygiëne en is sinds maart 2006 in gebruik. Er is meer ruimte voor de productie en meer koelcapaciteit. En een groot voordeel is de  perfecte bereikbaarheid en toegankelijkheid voor afnemers en toeleveranciers.

Pittige ragout van oude Noord-Hollandse kaas per 4 verpakt
Zachte ragout van Hollandse garnalen per 4 verpakt
Zachte ragout van Hollands kalfsvlees per 4 verpakt
Pittige ragout van oude Noord-Hollandse kaas per 7 verpakt
Zachte ragout van Hollands kalfsvlees per 10 verpakt