Opa Cees

Nadat mijn ouders in 2002 de zaak aan ons hadden overgedragen, is mijn vader begonnen met het schrijven van een Banketbakkersboek. Alle patisserie recepten zijn aangepast zodat het eenvoudiger is om thuis te maken. Hij heeft ook alles eindeloos proefgebakken in zijn keukentje boven de zaak totdat het perfect was. Dit heeft geresulteerd in het boek “de Banketbakker“ een bestseller die momenteel al aan de 9e druk toe is!

Als aanvulling hierop heeft hij in samenwerking met Ronald Hoeben, culinair fotograaf en journalist, een aantal filmpjes op Foodtube gezet, waar hij zijn eigen videokanaal heeft. Geassisteerd door kleindochter Stella, legt hij een aantal recepten uit en bakt ze voor de camera.

Cees Holtkamp 
Advocaat 
Allersimpelste koekje 
Amandelen 
Amandelkrullen 
Amandelpudding 
Appelbeignets 
Appelbollen en appelmandjes 
Appelflappen 
Appeltaart 
Banketletter 
Bladerdeeg 
Bokkenpoten 
Botercrème maken 
Boterkoek 
Cantuccini 
Chipolatapudding 
Citroenrasp & vanillesuiker 
Fonceerdeeg 
Fondant 
Fraisier 
Ganache 
Garnaalcroquetten 
Geconfijte sinaasappelschil 
Gele room 
Gevulde eieren 
Gevulde koeken  
Gevulde koeken 
Kaassoezen 
Krakelingen 
Lange vingers 
Madeleines 
Marsepein 
Marsepeinbonbons 
Meringue maken 
Moskovische tulband 
Oliebollen 
Pepermunt 
Perentaart 
Polonaise 
Scones 
Slagroomtaart 
Sneeuwballen 
Soezen 
Tarte Tatin 
Ultieme kalfscroquet 
Vanillesaus/Vanilleijs 
Vruchtenroomtaart (deel 1) 
Vruchtenroomtaart (deel 2)