Bakadviezen

Voor het bereiken van het beste resultaat hebben we een aantal bakadviezen voor thuis. Elke croquet heeft z’n eigen frituurtijd en temperatuur. We adviseren u de croquetjes te frituren in plantaardige olie. Zorg dat ze ruimte hebben in de frituur, zodat ze niet tegen elkaar aan liggen en dat ze goed onder de olie staan.

Voor de ovenproducten geldt, de aanbevolen temperaturen zijn richtlijnen. Het is verstandig uw gerecht in de gaten te houden tijdens het bak/verwarmingsproces, omdat elke oven anders is. Een heteluchtoven zal bijvoorbeeld sterker zijn dan een traditionele oven.

 

Bladerdeeg hapje gevuld met kalfsgehakt. Per doosje van 10 stuks uit de vriezer. Of vanaf 100 stuks te bestellen.
Pittige ragout van oude Noord-Hollandse kaas per 4 verpakt
Omgekeerde taart om zelf thuis af te bakken met Hollandse appels, boterdeeg, caramel en kaneel
Zachte ragout van Hollandse garnalen per 4 verpakt
Zachte ragout van Hollands kalfsvlees per 4 verpakt
Bladerdeeg enveloppe met zachte ragout van Hollandse garnalen. Om thuis af te bakken.
Bladerdeeg enveloppe met pittige ragout van oude Noord-Hollandse kaas. Om thuis af te bakken.
Bladerdeeg enveloppe met zachte ragout van Hollands kalfsvlees. Om thuis af te bakken.
Bladerdeeg bakjes per 2 verpakt om te vullen met ragout
Bakje 400 gram diepgevroren ragout van Hollandse garnalen
Bakje 400 gram diepgevroren ragout van Hollands kalfsvlees
Bladerdeeg broodje gevuld met kalfsvleesgehakt
Pittige ragout van oude Noord-Hollandse kaas per 7 verpakt
Grote bladerdeegpastei om te vullen met ragout voor 4, 6 of 8 personen Ragout dient u los te bestellen
Kaassoesjes uit de bourgogne. Doosje van 14 stuks uit de vriezer
Zachte ragout van Hollands kalfsvlees per 10 verpakt